UNA PASSEJADA PEL PARC

    Etiquetes: »

    UNA PASSEJADA PEL PARC
    Text i il·llustracions d’ ANTHONY BROWNE
    Traducció d’ HELENA GARCÍA
    Enquadernat en cartoné. 24,8 x 32 cm. 32 pàg. 


    Un matí, el senyor Ferrer i la Taca, la seva filla petita, van agafar el seu gos, l’Albert, per anar a fer un tomb.
    També aquell matí, la senyora Ferreries i el seu fill, el Carles, van treure la seva gossa Victòria a passejar La Taca, el senyor Ferrer i l’Albert van anar al parc.
    La senyora Ferreries, en Carles i la Victòria van arribar-hi poc després…

    “Una passejada pel parc” comença amb dues històries paral·leles que s'uneixen gràcies a la naturalitat i innocència amb la qual els dos nens i els seus gossos fan amistat, mentres el pare de la Taca i la mare d'en Carles ni tan sols es parlen ni es miren, fins que arriba l'hora de tornar a casa.
    La incomunicació i l'individualisme dels adults queda confrontada amb la progresiva interacció dels joves i la llibertat absoluta d'actuació de les seves mascotes.
    El que més crida l'atenció d'“Una passejada pel parc” -un dels primers llibres infantils d'Anthony Browne- és la quantitat de detalls, aliens al relat, que hi podem trobar a les il·lustracions:
    des de referències culturales com ara l'homenatge al quadre His master’s voice de Barraud, a les figures de Tarzán o Charlot, fins a divertides picades a l'ullet com ara ombres, troncs o potes
    de banc amb formes humanes, sense oblidar els extranys personatges que transiten per aquets enigmàtic bosc.

    Comenta, si te apetece, pero siempre desde el respeto

    Comenta, si te apetece, pero siempre desde el respeto.